Детско спално бельо от 100% памук ранфорс за единично легло Бухалчета
Детско спално бельо от 100% памук ранфорс за единично легло Бухалчета
Детско спално бельо от 100% памук ранфорс за единично легло Бухалчета
Детско спално бельо от 100% памук ранфорс за единично легло Бухалчета

Детски спален комплект Бухалчета

Материя: Ранфорс 100% памук
Съдържа следните части:
Долен чаршаф 150х240 см – 1 бр;
Плик за завивка 150х210 см – 1 бр;
Калъфка за възглавница 50х70 см – 1 бр.
Цвят: розово, сиво и бяло
Поддръжка: Пране на 30° в пералня
Страна на произход: България

63.00 лв.

Качественият и достатъчен като часове сън е от ключово значение за развитието и здравето на децата. Факторите, от които той зависи са много на брой като един от тях е благоприятната среда за сън.
Спалното бельо, олекотените завивки и възглавницата са част от тази среда и влияят значително върху нея.
Детските постелъчни комплекти с чаршаф, плик и калъфка, които произвеждаме в Изидрийм са изработени от памучна материя, отличаваща се с фино докосване и пастелни цветове.
Избирайки качествено  спално бельо, Вие създавате още една предпоставка за комфорта на Вашето дете.

Съвет
Всеизвестно и доказано е, че цветовите комбинации и яркостта им влияят пряко върху възприятията ни и могат с лекота да приповдигнат настроението ни или пък да ни успокоят и отпуснат. Що се отнася до десените на спалното бельо – избирайте хармонични, земни, некрещящи цветове. Също така избягвайте екрана на телефона или телевизора поне 40 минути преди лягане особено при децата. По този начин ще помогнете на нервната система да се успокой и ще повишите качеството на съня.

Инструкции за пране и експлоатация
Съветваме ви да перете детския спален комплект в пералня на подходяща програма, на темепратура не повече от 30 градуса. Използвайте неагресивни перилни препарати, съобразени с цветовете и материята. Препоръчваме при използване на сушилня да изберете програма за деликатни тъкани. Гладете микрофобърните тъкани само на ниски градуси.

 

*Моля, имайте предвид, че изображенията на продуктите са реални, но поради спецификата на всяко устройство и екран е възможно да има разминаване в нюансите.

Тегло 1.00 кг

Марка

IZIDREAM